Inspectorii din cadrul Direcţiei de Sănătate Publică Gorj au efectuat un control la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu în urma căruia au fost constatate neconformităţi cu privire la purtarea necorespunzătoare a echipamentului de protecţie. În acest caz, au fost aplicate sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 24.000 de lei.

”Având în vedere contextul epidemiologic actual (infecţia cu coronavirus), inspectorii din cadrul Direcţiei de Sănătate Publică Gorj au efectuat un control la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu. S-a verificat respectarea precauţiunilor universale de către personalul medical şi auxiliar. Pentru neconformităţile constatate, privind purtarea necorespunzătoare a echipamentului de protecţie, au fost aplicate sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 24.000 de lei”, se arată într-un comunicat trimis de către DSP Gorj.


Despre autor:


Ultima actualizare: 14 Aprilie 2020 - 03 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.