Un bărbat din Suceava aflat la cules de sparanghel în Germania, în apropierea localității Freiburg, a decedat sâmbătă seară, anunță Monitorul de Suceava.

Nicolae Bahan avea 54 de ani și se afla în Germania de aproape trei săptămâni. Bărbatul era din Solca și lucra la o fermă din apropierea orașului Freiburg.

Soția bărbatului, Silvia Bahan a declarat că așteaptă raportul medicilor legiști, dar că presupune că bărbatul ar fi murit din cauza problemelor de inimă.

"În Germania nu se lucrează pentru că e Paştele. Marţi mi s-a spus că voi şti cauzele decesului, dar eu cred că e vorba de inimă. Acum mi s-a spus să stau în cameră şi să nu merg la muncă. Am vorbit cu o firmă din Arbore şi a spus că se va ocupa cu repatrierea pentru că noi vrem să-l îngropăm acasă. Şi firma unde am lucrat cu soţul a promis că ne ajută cu repatrierea", a mărturisit Silvia Bahan.

Aceasta a mai spus că bărbatul nu ar fi prezentat simptome specifice Covid-19.


Despre autor:


Ultima actualizare: 14 Aprilie 2020 - 09 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.