După ce a fost confirmat al treilea caz de coronavirus la Ministerul Justiției, reprezentanții instituției au anunțat că, începând de marți, 14 aprilie, vor intra intra în regim de telemuncă.

”Începând de marţi, Ministerul Justiţiei va intra în regim de telemuncă până în data de 21 aprilie, în urma confirmării unui al treilea caz de COVID-19 în cadrul aparatului Ministerului. Noul caz a fost confirmat duminică seară şi este un angajat al direcţiei contencios, aflat între contactele primului caz confirmat. Persoana nu a mai fost prezentă în Minister din data de 9 aprilie”, se arată într-un comunicat transmis de către Cătălin Predoiu, ministrul Justiției.

Cei care își vor continua activitățile în cadrul sediului ministerului sunt secretarii de stat, ministrul, cabinetul ministrului, Serviciul de informaţii clasificate și Direcţia tehnologia informaţiei.

Ministerul Justiţiei reaminteşte că, în zilele de 10, 11 şi 12 aprilie, sediul instituţiei a fost decontaminat succesiv prin nebulizare.


Despre autor:


Ultima actualizare: 13 Aprilie 2020 - 12 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.