Marcel Ciolacu, președintele interimar al PSD, a transmis un mesaj tuturor credincioșilor, care sărbătoresc Paștele Catolic, dar si celor care sărbătoresc Floriile.

„«Nu vă temeți de cei ce ucid trupul, iar sufletul nu pot să-l ucidă» (Matei 10,28)

Acesta este cel mai puternic mesaj al speranței, de care trebuie să ne amintim mai ales acum când întreaga omenire trece prin momente atât de dificile.

Indiferent de sacrificiile și lipsurile la care suntem supuși în aceste momente, trebuie să fim conștienți că un suflet plin de credință, nădejde, dragoste de Dumnezeu și de aproapele nostru nu are cum să fie învins!

Lumina e în noi și în sufletele noastre! Și fiecare poate fi cel mai bun mesager al cuvântului Domnului, dacă păstrează ceva din iubirea, sacrificiul și grija Sa nemărginită față de oameni.

Tuturor credincioșilor romano-catolici, reformați, unitarieni și evanghelici le transmit să aibă un Paște liniștit și plin de speranță!

De asemenea, gândul meu se îndreaptă către toți credincioșii ortodocși care sărbătoresc astăzi Floriile și cărora le transmit multă sănătate și pace alături de familii!

Sărbători luminate tuturor!”, a scris pe Facebook Marcel Ciolacu.


Despre autor:


Ultima actualizare: 12 Aprilie 2020 - 11 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.