Românii consideră că imnul național „Deșteaptă-te, române” este mult prea deprimant pentru această perioadă și cer ca din megafoanele Poliției Române să se audă melodia „Stayin' Alive” de la Bee Gees.

2.000 de persoane au semnat deja o petiție pentru ca sâmbăta și duminica să se audă din megafoanele poliției hitul celor de la Bee Gees, „Stayin' Alive”.

Românii au și dat o explicație pentru alegerea lor.

Când aud Imnul Naţional, îmi dau lacrimile, mă emoţionez profund, apoi mă înfurii: Cu braţele armate, cu focul vostru-n vine, Viaţă-n libertate ori moarte strigă toţi. Pe când, auzind hit-ul din petiţie, îmi vine să fac altceva”, a spus o persoană.

Aşa e normal, melodii cu impact pozitiv, nu «Deșteaptă-te, române». Românii nici după 30 de ani nu s-au deşteptat! Nu este potrivit imnul. Vrem «Stayin' Alive»”, a spus altcineva.

Consider iniţiativa drept una corectă, către îmbunătăţirea atmosferei urbane în carantină. Melodia propusă ar ridica moralul populaţiei şi ar crea o stare de optimism”.

Recent, domnul Vela a dat ordin să se difuzeze Imnul Naţional în fiecare sâmbătă şi dumnică, făcând situaţia mai grea pentru noi toţi. Prin urmare, pentru a salva mândria şi urechile României, propun difuzarea hitului Bee Gees din 1977, «Stayin' Alive» în loc de Imnul Naţional”, a mai explicat altă persoană, potrivit Mediafax.


Despre autor:


Ultima actualizare: 11 Aprilie 2020 - 01 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.