O asistentă medicală din Cluj, de la Institutul de Gastroenterologie și Hepatologie, a fost dată afară din locuința în care stătea cu chirie, pentru că proprietarul se temea că va aduce coronavirus.

Femeia a anunțat pe Facebook că a rămas fără locuință, pentru că proprietarului îi era frică să stea cu ea în aceeași casă.

Sunt asistent medical, iar duminică am fost dată afară din locuinţă de proprietar (a spus că nu-şi poate asuma riscul de a locui cu mine în aceeaşi casă) de frica...virusului. Momentan, stau cu cineva, dar e un provizorat. Lucrez la Chirurgie 3, iar dacă aveţi informaţii despre o garsonieră vă rog P.M. Mă aştept la oferte decente. Poate fi şi o cameră la casă”, a scris asistenta medicală.

Momentan, asistenta locuiește la fiica sa, potrivit Managerul Institutului de Gastroenterologie şi Hepatologie Cluj-Napoca, Mihai Mleșnițe.

Am făcut demersuri să îi venim în ajutor şi, cu sprijinul unor oameni de suflet, avem o ofertă de locuinţă pentru doamna asistentă de la Clinica Chirurgie 3. Gestul acelui proprietar mi se pare jenant”, a spus managerul institutului, potrivit Mediafax.


Despre autor:


Ultima actualizare: 10 Aprilie 2020 - 12 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.