Social 9 Aprilie 2020 11:52

În urma atacului, unul dintre turiști a fost rănit grav, iar celălalt a suferit un atac de panică. Victima a fost preluată de catre echipajul SMURD, cu elicopterul. Salvamontiştii atrag atenția că toate traseele montane sunt închise pe durata stării de urgenţă

”Ieri, în Munţii Călimani, zona vf. Rusca, la o altitudine de 1.850 de metri, doi turişti din Reghin au fost atacaţi de un urs! Unul dintre ei a suferit mai multe răni grave, iar celălalt se afla în stare de şoc! La faţa locului a fost trimis elicopterul SMURD şi un echipaj din cadrul Salvamont Mureş”, au declarat autoritățile.

Potrivit acestora, persoana rănită de urs a fost preluată de elicopter, iar coechipierul său a fost transportat de echipa Salvamont.

”Vă atragem încă o dată atenţia că traseele turistice în judeţul Mureş pe toată durata stării de urgenţă sunt închise”, au mai adăugat salvamontiștii.


Despre autor:


Ultima actualizare: 9 Aprilie 2020 - 11 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.