Social 8 Aprilie 2020 14:20

O familie din Brașov a decis să iasă cu fetița lor la fast-food, în ciuda restricțiilor de circulație date de autorități, în contextul pandemiei de coronavirus.

Părinții fetei au decis să încalce regulile și să plece cu mașina, împreună cu copilul, pentru a mânca la fast-food.

Poliția Rutieră i-a oprit pe drum, iar adulții au încercat să mintă, spunând că o duc pe fetiță la spital, pentru că nu se simte bine.

Copilul i-a dat imediat de gol, spunându-le polițiștilor că părinții o duc de fapt la un fast-food, pentru un senviș și o jucărie.

Conducătorul auto cu soția au relatat că merg cu fetița la spital pentru că aceasta se simte bolnavă, dar când fetița a fost întrebată cum se simte aceasta le-a declarat polițiștilor că e fericită că părinții au scos-o la fast-food pentru un sandwich și jucăria ei preferată. Nu aveau declarațiile completate corespunzător”, a declarat Daniel Zontea, de la Poliția Rutieră Zărnești.

Pentru că au mințit și nu aveau nici declarațiile completate corespunzător traseului parcurs, părinții fetiței au fost amendați, potrivit Ordonanței Militare.


Despre autor:


Ultima actualizare: 8 Aprilie 2020 - 02 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.