Social 7 Aprilie 2020 11:00

Un polițist din Argeș este acuzat de o tânără că i-ar fi cerut favoruri sexuale, deoarece aceasta nu avea declarația pe proprie răspundere.

Evenimentul ar fi avut loc în Curtea de Argeș, iar Inspectoratul de Poliție Județean a început cercetările, după ce o tânără l-ar fi acuzat pe un polițist de solicitarea unor favoruri sexuale.

Femeia circula fără declarație pe proprie răspundere și a fost oprită pentru control, iar polițistul urma să o amendeze pe aceasta. În schimb, ar fi pretins favoruri sexuale pentru a ”uita” de amendă.

″În urma informaţiilor apărute în spaţiul public, referitor la afirmaţiile unei persoane cu privire la un poliţist din municipiul Curtea de Argeş, care ar fi pretins favoruri de natură sexuală, aducem la cunoştinţă că au fost dispuse verificări, urmând ca în funcţie de rezultatul acestora să fie luate măsurile legale care se impun,” conform epitesti.ro.

Până ieri seară, la orele 20:00, tânăra nu a depus o plângere împotriva polițistului pe care l-a acuzat că i-a pretins favoruri sexuale. Oficialii IPJ Argeș au declarat că lucrează atât la identificarea fetei, cât și a agentului la care aceasta face referire.


Despre autor:


Ultima actualizare: 7 Aprilie 2020 - 11 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.