Social 6 Aprilie 2020 15:45

Compania aeriană Tarom a anunțat suspendarea altor zboruri, ca urmare a Ordonanței Militare nr. 7, cu precizarea că sistarea lor va dura până pe data de 20, respectiv 22 aprilie.

Zborurile suspendate sunt spre și dinspre Austria, Belgia, Marea Britanie și Olanda, până la data de 20 aprilie.

De asemenea, Tarom a prelungit și perioada de suspendare a zborurilor către și dinspre Franța și Germania, în perioada 9-22 aprilie.

Anunțul integral făcut de Tarom:

În contextul epidemiologic actual și ca urmare a noilor restricții impuse pentru limitarea răspândirii COVID - 19, Compania TAROM se aliniază la reglementările autorităților, respectiv la măsurile impuse în Capitolul 2, art.9 si art.10 din Ordonanța Militară Nr.7/04.04.2020.

Astfel, la nivelul Companiei TAROM se instituie următoarelele:

• Suspendarea operării curselor către/dinspre Austria, Belgia, Marea Britanie, Olanda în perioada 06 – 20.04.2020
• Extinderea suspendării operării curselor către/dinspre Franța și Germania în perioada 09 – 22.04.2020
• Vom continua să operăm zboruri de pasageri către, și dinspre, destinații considerate ca fiind cu risc redus, cu respectarea reglementărilor în vigoare și sub rezerva posibilității suspendării și acestora dacă situația o va impune.
• Se vor opera în continuare zborurile de tip cargo sau charter, de asemenea cu respectarea regulilor în vigoare, acestea din urmă având prin definiție un regim special. Pentru detalii vă rugam să contactaţi: charter@tarom.ro și taromcargo@tarom.ro.

În acest context, vă rugăm să reprogramați călătoriile pentru date viitoare, fără taxe de modificare, puteți solicita rambursarea sumelor plătite, contactând agentul emitent sau orice agenție TAROM. Mulțumim pentru înțelegere!”.


Despre autor:


Ultima actualizare: 6 Aprilie 2020 - 03 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.