Social 4 Aprilie 2020 16:39

După ce localitatea a fost plasată în carantină prin Ordonanța Militară nr. 7, CFR Călători a anunțat că nu va emite tichete ce călătorie pentru orașul Țăndărei cu excepția persoanelor care lucrează acolo.

”Având în vedere prevederile Ordonanței Militare nr.7 din data de 04.04.2020, CFR Călători nu va emite tichete de călătorie pentru orașul Țăndărei decât pentru persoanele la care face referire articolul 2 din Ordonanța Militară:

Art.2 – În zona carantinată prevăzută la art.1 este permisă intrarea, respectiv ieșirea pentru:
b) persoanele care nu locuiesc în zona carantinată dar care desfășoară activități economice sau în domeniul apărării, ordinii publice, securității naționale, sanitar, situațiilor de urgență, administrației publice locale, asistenței și protecției sociale, judiciar, serviciilor de utilitate publică, energetic, agriculturii alimentației publice, alimentării cu apă, comunicațiilor și transporturilor.

Eliberarea legitimațiilor de călătorie se face în baza adeverinței de la angajator și a legitimației de serviciu”

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anunțat sâmbătă principalele prevederi ale Ordonanței Militare nr. 7, printre care instituirea carantinei totale în orașul Țăndărei, avertizând că sunt strict interzise ieșirea și intrarea în oraș prin alte zone decât cele publice.


Despre autor:


Ultima actualizare: 4 Aprilie 2020 - 04 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.