Social 3 Aprilie 2020 15:01

Autoritatea pentru Reformă Feroviară (ARF) a lansat o licitaţie prin care vrea să achiziționeze 20 de trenuri electrice destinate transportului inter-regional de călători, pentru care statul vrea să plătească până la 3,7 miliarde lei, în care este inclusă mentenanţă pe 30 de ani.

ARF informează că a fost lansată procedura de atribuire prin care se va achiziționa unui număr de 20 de rame electrice destinate serviciilor feroviare de transport călători pe rutele inter-regionale, precum şi a serviciilor de mentenanţă.

Statul este disponibil să plătească între 1,311 miliarde lei, fără TVA şi 3,711 miliarde lei, fără TVA. Finanţarea proiectului este asigurată prin Programul Operaţional Infrastructură Mare 2014-2020, cofinanţarea fiind asigurată de la bugetul de stat.

Orice operator economic interesat are dreptul de a participa la procedura de atribuire în calitate de ofertant individual ori în comun cu alţi operatori economici, inclusiv în forme de asociere temporară constituite în scopul participării la procedura de licitaţie. Termenul limită pentru depunerea ofertelor este 03.06.2020 ora 15.00, precizează adevarul.ro


Despre autor:


Ultima actualizare: 3 Aprilie 2020 - 02 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.