Social 3 Aprilie 2020 10:33

Gabriel Mutu, primarul Sectorului 6, anunţă că a început să pulverizeze apă oxigenată cu elicopterul pentru a dezinfecta 2500 de hectare din sectorul pe care îl conduce.

Bucureștiul este cea mai afectată zonă din România, iar primăriile de sector au început să dezinfecteze spaţiile publice pentru a diminua pericolul infectării cu noul coronavirus. În sectorul 6, Gabriel Mutu a pulverizat apă oxigenată peste bucata de oraş pe care o conduce, o soluţie 100% naturală şi biodegradabilă.

”V-am promis că voi lua toate măsurile necesare prevenirii răspândirii acestui virus, CoVID19, care ne-a schimbat viața.

Este de datoria unui primar să aibă grijă de comunitatea sa, iar eu sunt prezent zilnic la datorie, pentru a coordona toate acțiunile impuse de evoluția acestei pandemii.

Ați auzit și poate ați și văzut astăzi un elicopter care a survolat Sectorul 6 și a pulverizat o substanță naturală, 100% biodegradabilă, prietenoasă cu mediul, cu animalele și cu plantele. Este o substanță ce se descompune în două elemente non-corozive (oxigenul și apa) și pe care o regăsim inclusiv în corpul uman, acolo unde luptă, alături de alți anticorpi, împotriva bacteriilor: peroxidul de hidrogen.

Altfel spus, binecunoscuta 𝐚𝐩𝐚̆ 𝐨𝐱𝐢𝐠𝐞𝐧𝐚𝐭𝐚̆, este substanța pe care o folosim și noi, în concentrația indicată pentru diluție, între 0,5 - 0,8%, pentru a oferi o “Ploaie de sănătate” Sectorului 6.

Astfel, cea mai rapidă metodă de a dezinfecta peste 2500 de hectare, din cele 3800 ale sectorului nostru, la 1 ban/mp se adaugă de astăzi programului nostru de combatere a noului coronavirus, CoVID19.

Continuăm să facem tot ceea ce ne stă în putere pentru a ne ajuta comunitatea!”, a transmis acesta pe Facebook.


Despre autor:


Ultima actualizare: 3 Aprilie 2020 - 10 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.