Social2 Aprilie 202016:35de Andreea Stefan

Lectura de un minut

Asistenta unui spital din Galați s-a plâns de reacția vecinilor săi, care au aflat că aceasta îngrijește bolnavi de coronavirus și de faptul că a fost dată afară din magazinul blocului, doar pentru că lucrează la spital. Poliția a luat măsuri și a întocmit un dosar penal pe numele patronului care a alungat-o din magazin.

Asistenta a fost reclamată la Poliţie, pe 27 martie, de patronul magazinului, care a susținut că aceasta se află în izolare la domiciliu, dar nu respectă condiţiile legale şi iese din casă, potrivit IPJ Galați.

Ajunți la fața locului, polițiștii au constatat că femeia nu se afla la izolare, ci a ales să stea singură într-un apartament pe care îl deține, pentru a nu exista riscul să își contamineze familia, în caz că se infectează.

Ca urmare a sesizării femeii, IJP Galaţi face verificări cu privire la refuzul nejustificat al vânzării mărfurilor sau al prestării de servicii, fapt prevăzut drept contravenţie la art. 1 al Legii 12/1990 şi care se pedepseşte cu amendă cuprinsă între 2.000 şi 20.000 de lei”, au transmis reprezentanții IPJ Iași.

Citește și: Asistenta care îngrijește bolnavi de coronavirus: ”Vecinii mi-au aruncat cu clor pe ușa apartamentului, au chemat poliția”

Citeste si:
Bărbat care nu a mai ieșit din casă de un an și jumătate, infectat...
Un bărbat care nu a mai ieșit...Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.