Social 2 Aprilie 2020 13:34

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a anunțat amânarea testării în masă a bucureștenilor, din cauza faptului că testele vor ajunge în România mai târziu decât s-a așteptat.

Am comandat teste, vin în țară mai târziu decât am crezut pentru că fac astfel de comenzi toate țările. Este pregătit personalul, eșantionul. Vom comunica la final rezultatul”, a declarat Firea.

Se vor folosi la testare teste rapide, omologate și care vor fi achiziționate „din surse validate de către Institutul Matei Balș”.

Peste 10.000 de persoane vor fi testate, inclusiv persoane care locuiesc în București, dar nu au domiciliul stabil aici.

Persoanele care vor fi testate, vor fi alese pe baza unor studii realizate împreună cu Institutul Național de Statistică, nu preşedinţii asociaţiilor de proprietari vor fi implicaţi în selectare, potrivit digi24.ro.


Despre autor:


Ultima actualizare: 2 Aprilie 2020 - 01 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.