Social 1 Aprilie 2020 14:44

Ministerul Educației atrage din nou atenția asupra unei informații false care circulă în mediul online, legată de începerea cursurilor, și anunță că va depune plângere penală.

În mediul online circulă un ordin care are antetul ministerului și anunță reluarea cursurilor, însă acesta este fals, iar școlile rămân închise.

Vă informăm că informațiile și documentul puse în circulație astăzi, 1 aprilie (miercuri - n.red.) în mediul on-line, potrivit cărora structura anului școlar 2019-2020 a fost modificată, sunt false!”, a anunțat Ministerul Educației.

MEC roagă populația să își ia informațiile doar din surse oficiale

Vă asigurăm că Ministerul Educației și Cercetării va informa în mod oficial în legătură cu deciziile ce urmează a fi luate. Așa cum se cunoaște, aceste decizii depind de evoluția pandemiei generate de coronavirus/COVID-19”, a mai transmis MEC.

Ministerul Educației și Cercetării (MEC) va face plângere penală pentru ca autoritățile să identifice persoanele care au distribuit aceste informații false în online.

Ministerul Educației și Cercetării se delimitează categoric de acțiunile acestor persoane și de conținutul fals al documentului. Documentul vehiculat în spațiul public nu este emis de Ministerul Educației și Cercetării”, a mai precizat Ministerul Educației, potrivit antena3.ro.


Despre autor:


Ultima actualizare: 1 Aprilie 2020 - 02 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.