Social 1 Aprilie 2020 14:19

Unitatea Sindicatelor Libere din Metrou (USLM) vrea testarea pentru coronavirus a tuturor angajaţilor și solicită Ministerului Transporturilor echipamente de protecţie, după ce un angajat Metrorex a fost testat pozitiv COVID-19.

Ion Rădoi, preşedintele USLM, cere testarea tuturor membrilor personalului.

”Solicităm Direcţiei de Sănătate Publică Bucureşti să facă ce se impune în astfel de situaţii şi de asemenea să testeze salariaţii Metrorex, cu prioritate pe cei din linia întâi”, a declarat acesta, potrivit mediafax.ro

În plus, USLM solicita Ministerului Transporturilor să sprijine achiziţia în regim de urgenţă a materialelor de protecţie pentru personal.

În comunicatul de presă trimis de către Metrorex se menționeaza că angajatul testat pozitiv cu coronavirus nu a avut contact cu călătorii şi se afla în concediu de mai multe zile: ”Persoana în cauză este de sex masculin, cu vârsta de 49 de ani și are funcția de controlor acces metrou la stația Laminorului. Prin specificul funcției, angajatul nu are contact cu călătorii, având doar atribuții de supraveghere a accesului în stație.”


Despre autor:


Ultima actualizare: 1 Aprilie 2020 - 02 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.