Social 1 Aprilie 2020 12:59

Oamenii încă circulă cu trenul și susțin că nu sunt speriați de coronavirus. Unii sunt nevoiţi să călătorească, iar alții vor să îşi viziteze familiile.

Câțiva dintre aceștia sunt speriaţi de virusul care se răspandeşte tot mai mult, dar aleg în continuare să meargă cu trenul. Din păcate, în aceste condiții, măştile, mânuşile sau produsele dezinfectante lipsesc din bagajele călătorilor.

Totuşi, oamenii sunt nevoiţi în cele mai multe cazuri să aleagă transportul feroviar pentru că altfel nu au cum să ajungă la muncă sau să-şi îngrijească familiile. Şi chiar dacă nu au mănuşi sau măşti, încearcă să respecte regulile.

După instituirea carantinei în Suceava, o parte din curse au fost anulate, iar restul traseelor au fost modificate pentru a nu trece prin municipiul închis de pandemie. Doar persoanele care au asupra lor documentele cerute de autorităţi se vor putea urca în trenurile care pleacă din zona afectată, potrivit antena3.ro.


Despre autor:


Ultima actualizare: 1 Aprilie 2020 - 12 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.