Social30 Martie 202016:47de Andreea Stefan

Lectura de un minut

Alesia, o fetiță aflată în carantină la Sanatoriul Balnear și de Recuperare Techirghiol, a transmis un mesaj emoționant și de mulțumire persoanelor care au grijă de ea.

Alesia este o fetiţă aflată în carantină, impreună cu mămica ei, la Sanatoriul Balnear si de Recuperare Techirghiol. Zilele acestea ne-a adus zâmbetul pe buze şi ne-a indemnat să credem că totul va fi bine. Acestea sunt doar câteva dintre mesajele pe care le primim zilnic şi înţelegem că se depun mari eforturi de ambele părţi pentru a trece toţi, cu bine, de această încercare”, a precizat Sanatoriul Balnear si de Recuperare Techirghiol, într-o postare pe Facebook.

Aceștia au postat și fotografii cu scrisoarea de mulțumire a Alesiei.

Vă mulţumim pentru răbdarea pe care o aveţi cu noi, toţi nemulţimiţii.

Vă mulţumim pentru mâncarea pe care voi o purtaţi pentru noi, dar şi celor care o pregătesc.

Citeste si:
Elon Musk și iubita lui, Grimes, forțați să schimbe prenumele...
Elon Musk și iubita lui,...

Vă respectăm, şi unii dintre noi înţelegem măsurile luate, înţelegem că acestea sunt condiţiile la noi în ţară şi alte multe aspecte ale acestei nenorociri abătute asupra noastră. Aveţi grijă de voi. Multă sănătate”, a fost mesajul de mulțumire al Alesiei pentru cei care o îngrijesc la Techirghiol.Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.