Social 30 Martie 2020 13:22

Martin Tudor, fostul portar al echipei Steaua, de la începutul anilor 2000, a murit la vârsta de 43 de ani, din cauza unui infarct miocardic.

Martin Tudor s-a născut pe 10 iunie 1976, în Avrig, iar pasiunea pentru fotbal a inceput-o la Jiul Petroșani. La vârsta de 20 de ani, Martin Tudor a debutat în echipa mare, într-un meci cu Petrolul Ploiești.

Fostul portar a devenit dublu campion al României împreună cu Steaua, în anii 2001 și 2005.

Acesta a mai jucat la la Jiul, Olimpia Satu Mare, CFR Cluj şi U Cluj, potrivit Mediafax.

După retragere, acesta a antrenat la FCSB, Sportul Snagov, CSU Craiova, dar şi la echipa naţională a Românie, fiind antrenor cu portarii.

Vestea morții lui Martin Tudor i-a șocat pe foștii săi colegi

Sunt devastat... Am aflat acum vestea. A făcut infarct, săracul! Nu-mi vine să cred. Ce tragedie! Ştiu doar că era la Reşiţa şi a făcut infarct. N-a mai putut fi salvat. Dumnezeu să-l ierte”, a spus Gheorghe Chivorchian.

Sunt şocat! Nu pot să vorbesc de Tudorică... Nu-mi vine să cred! Înţelegeţi-mă, va rog!”, a spus şi Adrian Neaga, fost coleg cu Martin Tudor la Steaua.

Dumnezeu să te odihnească, Martin Tudor! FCSB își exprimă regretul la auzul veștilor șocante legate de dispariția fostului portar Martin Tudor, la vârsta de 43 de ani. Acesta a îmbrăcat tricoul Stelei timp de șase sezoane, în care a câștigat două titluri de campion al României și o Supercupă a României. Clubul nostru transmite condoleanțe familiei îndurerate. Dumnezeu să-l aibă în paza Sa!”, a scris și FCSB pe Facebook.


Despre autor:


Ultima actualizare: 30 Martie 2020 - 01 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.