Social30 Martie 202012:47de Cristina Marin

Lectura de un minut

O tânără în vârstă de 21 de ani, care s-a întors recent din Marea Britanie şi a fost internată într-un salon la Institutul de Boli Infecţioase „Matei Balş” din Capitală, susține că „ocupă un pat degeaba” în unitatea medicală, pentru că nu are simptome de coronavirus.

”M-am întors din UK şi nu aveam gust şi miros. Mi-am băgat nasul în sticluţa cu acetonă şi n-am simţit absolut nimic - iar asta fără nas înfundat! Şi mâncarea se simţea ca un bol alimentar cu textură, absolut niciun gust”, a explicat aceasta.

Recent întoarsă din străinătate, tânăra consideră că ocupă un loc degeaba în spital fiindcă nu prezintă simptome.

”Am tot văzut postări şi comentarii de la oameni care află că nu avem resurse medicale să îngrijim bolnavii de COVID-19, iar aici mă refer la locuri în spital. Treaba e că avem! Doar că regulile rigide păstrează oameni tineri şi sănătoşi ca mine - şi suntem mulţi - în spital, când putem fi trimişi acasă (cu sau fără medicamente), ca în ţările civilizate, iar cei care chiar au nevoie de atenţie medicală pot beneficia de locul nostru. Înţeleg să-ţi ia nişte analize, hai să-ţi facă o radiografie, dar să te ţină cu forţa închis în spital când tu chiar eşti bine şi alţii nu, nu are sens pentru mine. P.S. Sunt într-un salon destul de micuţ cu alte încă 2 femei, iar singurul lucru care se întâmplă, mai ales în timpul weekend-ului când medicii curanţi sunt în repaos, este o asistentă/medic rezident întrebându-ne din uşă "Totul bine?", noi răspunzând "Da" şi atât”, a mai adăugat tânăra, potrivit antena3.ro

Citeste si:
Bărbat care nu a mai ieșit din casă de un an și jumătate, infectat...
Un bărbat care nu a mai ieșit...


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.