Social 30 Martie 2020 12:22

Reacţia ELCEN apare după ce Gabriela Firea a acuzat, pe un site de socializare, ca CET Grozăveşti arde păcură pe ascuns.

Primarul General al Capitalei a tras un semnal de alarmă privind poluarea din Bucureşti şi a acuzat CET Grozăveşti, printr-un mesaj postat pe pagina sa oficiala de Facebook.

”In aceasta seara, la CET Grozavesti. Niste arderi, niste fum, niste pacura. Pe ascuns! Cat lumea e ingrijorata de coronavirus. Ca cetatean de 30 de ani al Municipiului Bucuresti si ca primar general, solicit explicatii publice Ministerului Mediului si Ministerului Economiei! Si Guvernului! Bucurestenii merita respectul guvernului!”, a spus edilul.

În urma acestor afirmații, reprezentanții ELCEN susțin că aceste acuzaţii lovesc imaginea firmei si a angajatilor care continuă să-şi facă datoria şi în contextul coronavirusului.

„Ne exprimăm dezacordul total în legătură cu răspândirea de informaţii false şi inducerea în eroare a opiniei publice de către reprezentantul unei instituţii cu impact major asupra comunităţii pe care o are în grijă. Ieşirile fără fundament ale edilului în spaţiul public depăşesc sfera competenţelor clare ale unui primar general şi se înscriu în categoria zvonuri ce presupun intenţii manipulative şi devierea atenţiei de la problema reală sau de la vinovatul real”, transmit Electrocentrale Bucureşti, prin intermediul unui comunicat de presă.


Despre autor:


Ultima actualizare: 30 Martie 2020 - 12 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.