Social29 Martie 202015:37de Andreea Stefan

Lectura de un minut

Ion Țiriac Jr., fiul lui Ion Țiriac, președintele Federației Române de Tenis, a spus că va dona 100.000 de euro pentru Teledonul Antenei 1, organizat in contextul pandemiei cu coronavirus.

Ion Țiriac Jr. a spus că Fundația Ion Țiriac este dispusă să ofere 40.000 de coșuri cu alimente pentru vârstnicii din România.

Vrem să continuăm să donăm și către fundația voastră (n.r. a Antenei 1) 100.000 de euro. La Otopeni și Mogoșoaia, vreau să le mulțumesc primarilor care au fost extrem de promți și ne-au permis să ne ocupăm de pensionarii din aceste orașe.

Rog toți primarii din țară să ia contact cu domnul Cerchez, dacă au nevoie de ajutorul nostru. Până la 40.000 de pensionari putem să ajutăm să nu aibă contact cu această boală și să le fie bine, asigurându-le coșuri în valoare de 60 de euro”, a spus fiul lui Ion Țiriac, potrivit gsp.ro.

Citeste si:
Bărbat care nu a mai ieșit din casă de un an și jumătate, infectat...
Un bărbat care nu a mai ieșit...


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.