Social 29 Martie 2020 14:55

Papa Francis a adresat câteva cuvinte emoționante, la începutul Liturghiei susținute la biserica Sfânta Marta, unde s-a rugat pentru cei ce suferă din cauza pandemiei de coronavirus.

Mă gândesc la multă lume care plânge: oameni izolaţi, oameni în carantină, vârstnici singuri, oameni în spitale şi oameni în terapie, părinţi care văd că, fără salariu, nu-şi vor putea hrăni copiii. Mulţi oameni plâng. Şi noi, din inimile noastre, îi însoţim. Şi nu ne va face rău să plângem puţin cu plânsul Domnului pentru toţi oamenii săi”, a spus Papa Francisc la începutul Liturghiei, unde s-a rugat pentru cei ce suferă din cauza pandemiei de coronavirus.

„Iisus plânge cu dragoste, plânge cu ai Săi care plâng. Astăzi, în faţa unei lumi care suferă de pandemie, mai suntem oare capabili să plângem ca Iisus? Mulţi oameni plâng azi. Cerem Domnului harul de a plânge”, a mai spus Papa Francisc, potrivit Mediafax.


Despre autor:


Ultima actualizare: 29 Martie 2020 - 02 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.