Social 29 Martie 2020 12:07

Ministrul Educației, Monica Anisie, a transmis că circulă tot felul de știri false legate de reînceperea cursurilor și spune că Ministerul Educației va anunța ce se va întampla cu examenele naționale și când vor începe cursurile.

În zilele acestea, mai mult decât oricând, ar trebui să fim mai buni, mai atenți și mai înțelepți și să nu credem orice știre falsă!!!

Dragi elevi și studenți,
Stimați colegi,

FIți atenți că în spațiul public circulă tot felul de știri false! Nu vă lăsați manipulați și informați-vă din surse oficiale!

Vă rog să aveți încredere că, în scurt timp, MEC va transmite ceea ce se va întâmpla cu examenele naționale, când vom putea relua cursurile și care vor fi deciziile cu privire la susținerea licenței/dizertației/titularizarii/examenelor pentru gradele didactice etc.

Cum bine se știe, toate acestea depind de evoluția pandemiei cu COVID-19!! Vă propun să ne asigurăm că suntem în siguranță și sănătoși!”, a scris Monica Anisie pe pagina sa de Facebook.


Despre autor:


Ultima actualizare: 29 Martie 2020 - 11 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.