Social 27 Martie 2020 14:39

Ludovic Orban a anunţat ca se vor achiziționa izolete de producţie românească, menționând si faptul că va creşte capacitatea de producţie a acestora.

Premierul Ludovic Orban a participat la recepţia primului lot de Sisteme de evacuare a personalului contaminat cu agenţi biologici–BIOEVAC (izoleta), de concepţie românească, potrivit mediafax.ro

”Capacitatea de producţie a izoletelor va creşte şi în ceea ce ne priveşte vom achiziţiona atât prin ONAC, prin Ministerul Apărării şi prin alte entităţi ale statului aceste produse pentru a le pune la dispoziţia ambulaneţelor, la dispoziţia spitalelor pentru a putea fi utilizate cât mai rapid”, a declarat premierul.

Potrivit raportului de vineri al Grupului de Comunicare Strategică, în ultimele 24 de ore, în România, au fost confirmate 263 de cazuri noi. Au murit 24 de persoane, iar 115 au fost vindecate şi externate.


Despre autor:


Ultima actualizare: 27 Martie 2020 - 02 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.