Social 26 Martie 2020 13:12

Un român, care a vrut să sfideze restricția de circulație impusă de autorități, a găsit o modalitate hilară de a face acest lucru: a ieșit să își plimbe peștișorul din acvariu într-o pungă.

Președintele sindicatului Europol, Cosmin Andreica, a povestit, pentru Digi24, că polițiștii s-au confruntat cu tot felul de situații asemănătoare, atunci când au verificat motivele pentru care oamenii au ieșit din casă, pe durata stării de urgență.

Am avut o situație în care cineva și-a scos pisica la plimbare la 30 de kilometri de domiciliu, pe bancheta din spate a mașinii. Oamenii sunt inventivi, dar sub o formă sau alta trebuie să fim conștienți că nu facem decât să ne furăm singuri căciula, dacă încălcăm aceste reguli”, a spus Cosmin Andreica, potrivit g4media.ro.

Andreica a cerut oamenilor să dea dovadă de mai multă responsabilitate și să ia în serios indicațiile și restricțiile impuse de autorități.


Despre autor:


Ultima actualizare: 26 Martie 2020 - 01 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.