Social 25 Martie 2020 18:58

Scriitorul și disidentul Paul Goma a murit din cauza coronavirusului, la vârsta de 84 de ani.

”În urma unui mesaj primit din Franța, cu regret si mare durere anunț plecarea dintre noi a marelui scriitor și disident Paul Goma, în noaptea din 24 spre 25 martie 2020. Paul Goma era internat din 18 martie la spitalul La Pitié Salpêtrière, în urma constatării infectării cu virusul ucigaș”, este mesajul prin care Mariana Sipoș, biografa scriitorului, a făcut dezvăluirea despre decesul acestuia, arata stiripesurse.ro.

Paul Goma ”a plecat senin, fără durere și cu sufletul împăcat”, conform informațiilor venite din partea echipei medicale care s-a ocupat de îngrijirea acestuia.

Conform indicațiilor lui Filip Goma, respectând dorința tatălui său și ținând cont de restricțiile actuale în vigoare în Franța, trupul lui Paul Goma va fi incinerat, iar urna funerară va fi depusă în Columbarium, la cimitirului Pére Lachaise din Paris.

Paul Goma s-a stins din viață în noaptea de 24 spre 25 martie, într-un spital de la Paris.


Despre autor:


Ultima actualizare: 25 Martie 2020 - 07 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.