Social 25 Martie 2020 15:48

Pandemia de coronavirus și autoizolarea pun la încercare căsniciile. Mai mulți avocați din New York susțin că numărul clienților a crescut cu aproape 50%.

În ultima săptămână, avocații din New York, specializați în divorțuri, au declarat că numărul celor care le-au solicitat serviciile a crescut cu 50%.

Forțați de împrejurări să petreacă mai mult timp cu partenerul de viață, tot mai mulți oameni realizează că nu se mai înteleg și aleg să divorțeze.

”Oameni, care au avut, până acum, un program foarte încărcat, sunt brusc izolaţi împreună, într-un moment de nelinişte maximă” , a spus William D. Zabel, un avocat celebru din New York.

Din cauza incertitudinii financiare și a unei posibile crize financiare mondiale, a riscului ca unul dintre soți să își piardă locul de muncă, sau poate că deja a rămas șomer, cuplurile ajung la certuri, apoi la divorț, scrie Mediafax.

Există posibilitatea ca unele persoane să și profite de această criză financiară pentru a divorța, așa că nu este exclus ca în perioada următoare să vedem cum se destramă cupluri celebre.


Despre autor:


Ultima actualizare: 25 Martie 2020 - 03 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.