Social 23 Martie 2020 11:41
Un tren Regio din Arad a fost cuprins de flacari puternice luni dimineata. Pasagerii si mecanicul au reusit sa iasa la timp. 

Un tren Regio format din locomotiva si doua vagoane a fost cuprins de flacari luni dimineata in jurul orei 4:15. Focul puteric a distrus trenul aproape in totalitate. Din fericire, nu au existat victime. Mecanicul si cei trei pasageri au reusit sa se salveze la timp.

"Trenul Regio 3111 avea la bord trei pasageri si mecanicul, care s-au autoevacuat in timp util, fara a se inregistra victime. In momentul sosirii echipajelor de interventie, incendiul se manifesta violent si generalizat la un vagon si partial propagat la al doilea", a precizat Purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Arad, George Plesca, potrivit Agerpres.

Flacarile au fost stinse dupa o interventie care a durat aproximativ 3 ore. Pompierii au stabilit drept cauza probabila a incendiului un scurtcircuit.


Despre autor:


Ultima actualizare: 23 Martie 2020 - 11 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.