"Recomandarile care exista in timpul zilei sunt sa reduceti deplasarea la maxim. Plimbarea cu animalele de companie, urgente medicale achizitie de alimente; intre orele 06.00 - 22.00 este obligatoriu sa iesi numai pentru aceste activitati.

De la 22.00 la 06.00 e obligatoriu, de la 06.00 - 22.00 e recomandare. Lumea sa o trateze ca si cum ar fi obligatie. E foarte important acest lucru.

Oamenii in varsta sunt cei mai vulnerabili. Nu te duci in vizita la bunica, nu cu copii, nu ii amesteci. Bunica trebuie sa fie cat mai posibil izolata. Asta e singurul mod prin care putem sa protejam persoanele cele mai vulnerabile.

Maine cei care merg la servici nu vor avea probleme, insa dupa ora 22.00 vor trebui sa aibe document de la locul de munca.

Citeste si:
FOTO persoane care au transformat lucrurile banale în adevărate...
FOTO 15 persoane care au...
Citeste si:
Te inteapa inima? Afla care ar putea fi cauza
Te inteapa inima? Afla care...

De la ora 22.00 oamenii trebuia sa aiba la ei adeverinta de la munca, ca ea e in cadrul celor 5 motive pentru care poate sa fie in afara casei. In rest, esti obligat sa stai acasa. E in interes profesional. Aceasta adeverinta trebuie semnata, stampilata ca politia sa o valideze. Se poate circula cu aceasta adeverinta sau cu o declaratie pe proprie raspundere", a spus Raed Arafat in cadrul editiei speciale Mediafax.ro.Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.