Social 21 Martie 2020 17:07
Raed Arafat anunta din nou romanii sa evite pe cat posibil iesirile care nu sunt esentiale in aceasta perioada, adaugand faptul ca noul coronavirus „nu se vede, nu se simte si nu are gust” pentru a putea fi evitat. Mesajul a venit dupa ce mai multi romani intorsi recent din strainatate au ales sa isi petreaca timpul liber la gratar, fara sa tina cont de pandemia de coronavirus.

”Mai multe persoane au sunat sa spuna ca sunt prea multi care au iesit la plimbare si la gratare fiind vremea frumoasa. In aceasta perioada ramanerea acasa si evitarea activitatilor care pot sa va expuna si sa expuna familiile voastre este extrem de importanta. Virusul nu se vede, nu se simte si nu are gust ca sa-l evitati. Acesta se evita numai prin masurile de izolare si distantare sociala.Evitati expunerea persoanelor varstince din familiile d-voastra la acest risc printr-un comportament responsabil. Va rog mult evitati la maxim activitatile care nu sunt esentiale in aceasta perioada!” este mesajul transmis de catre Raed Arafat.


Despre autor:


Ultima actualizare: 21 Martie 2020 - 05 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.