Social 21 Martie 2020 13:58
Nicusor Dan vine cu o serie de critici la adresa Gabrielei Firea fiindca nu a incheiat un nou contract pentru deseurile Capitalei. Acesta a mentionat ca sambata expira contractul Primariei cu groapa de gunoi de la Chiajna si cu toate ca a avut patru ani la dispozitie pentru a rezolva problema deseurilor, nu a facut nimic. 

Nicusor Dan o acuza pe Firea ca plaseaza problema deseurilor sectoarelor, care vor fi obligate sa se descurce de pe o zi pe alta.

Potrivit acestuia, sambata expira contractul intre Primaria Capitalei si groapa de gunoi de la Chiajna, iar in scurt timp va expira si contractul cu depozitul din Vidra.

„In loc sa fi prevazut din timp aceasta situatie si sa gaseasca o solutie, Gabriela Firea convoaca un Consiliu General extraordinar pentru 23 martie, care sa transfere sectoarelor responsabilitatea de a semna contracte cu gropile de gunoi. Este absolut iresponsabil ca un Primar general sa constate azi ca i-a expirat contractul cu groapa de gunoi si sa-i lase pe altii sa se descurce cu situatia”, a mentionat contracandidatul Gabrielei Firea, int-un comunicat de presa.

Acest a mai adaugat si faptul ca, la sfarsitul anului 2020, Comisia Europeana poate lansa o procedura de infringement pentru Bucuresti in problema deseurilor.


Despre autor:


Ultima actualizare: 21 Martie 2020 - 01 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.