Social 18 Martie 2020 07:52
Anuntul a fost facut marti seara in cadrul unei conferinte de presa organizata de MAI. Ministrul de Interne, Marcel Vela a prezentat lista de masuri luate ca urmare a decretarii starii de urgenta de catre Presedintele Klaus Iohannis.

Potrivit ministrului, va fi inchisa activitatea de servire si consum a localurilor publice precum baruri, cafenele, restaurante si hoteluri. Activitatea lor poate continua pentru livrarile la domiciliu sau alte activitati care nu presupun clienti in incinta, scrie Digi24.

Alte masuri anuntate de Ministrul de Interne prevad inchiderea salilor de fitness si a saloanelor de infrumusetare precum si a tuturor activitatilor culturale, religioase, sportive, balneare efectuate in spatii inchis. Se interzice si organizarea de evenimente in aer liber cu mai mult de 100 de persoane. In cazul in care evenimentele aduna mai putin de 100 de persoane, atunci distanta dintre persoane trebuie sa fie de cel putin un metru.

Vela a infirmat zvonurile potrivit carora anumite orase vor fi inchise.

Acesta a mai anuntat ca vor fi anulate zborurile din Spania catre Romania pentru o perioada de 14 zile.


Despre autor:


Ultima actualizare: 17 Martie 2020 - 10 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.