Social 17 Martie 2020 12:42
Monica anisie, ministrul Educatiei, face apel la calm si responsabilitate, anuntand ca nu se pune problema ca acest an scolar sa fie inghetat. 

"Nu se pune problema inghetarii anului scolar, Ministerul Educatiei nu ia in calcul o asemenea situatie. Fac apel la calm si responsabilitate (...) Stiu ca in spatiul public circula tot felul de informatii, nu sunt adevarate (...) Rog societatea sa se informeze numai din surse sigure", a spus ministrul Educatiei.

Anisie sustine ca a primit un feedback pozitiv cu privire la lectiile online, pe perioada suspendarii cursurilor, iar profesorii au inteles necesitatea lor in aceasta perioada.

"Sunt foarte multi profesori care au inteles ca este nevoie sa ne solidarizam si sa pastram legatura cu elevii nostri", a mai spus Monica Anisie, potrivit hotnews.ro.

Ministrul Educatiei a tinut sa precizeze ca salariile profesorilor se platesc la fel ca inainte, asa cum este prevazut in lege.


Despre autor:


Ultima actualizare: 17 Martie 2020 - 12 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.