„Momentan ramanem inchisi pentru a nu ajuta la raspandirea virusului. Pierderile sunt foarte mari. Trebuie sa ne gandim ca ce este acum este doar inceputul, insa ce va urma dupa virus va fi mult mai rau. Statul sa nu fie atat de pasiv si sa ia anumite masuri economice. Salariile angajatilor continua sa fie platite, insa s-ar putea sa nu mai facem fata”, a spus proprietarul unui restaurant din centrul vechi.
Antreprenorul a mentionat ca majoritatea restaurantelor functioneaza in acest moment datorita comenzilor online si face apel catre clienti sa apeleze la acest tip de serviciu. "Indemnam clientii sa dea comenzi online, sa continuam, sa mai mearga economia. In momentul de fata, online-ul este singurul care ne mai tine in viata", potrivit mediafax.ro.
Despre autor:
Te-ar putea interesa si:
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.
Mai multe despre
-
She's Next: femeile adună mai ușor oameni. Cum se aplică asta în antreprenoriat?
Sursa: start-up.ro
-
Cora devine Carrefour: până la începutul lunii mai toate hipermarketurile vor...
Sursa: retail.ro
-
Analiză Clean Recycle: numărul deșeurilor de ambalaje, în creștere de sărbători
Sursa: green.start-up.ro
-
Creștere de 40% a portofoliului Ecofinance România
Sursa: futurebanking.ro
-
De ce te lasă Dumnezeu să urli de durere?
Sursa: garbo.ro
-
Sondaj Libris: Când, unde, cât și de ce citesc românii. Ce buget alocă lunar...
Sursa: wall-street.ro
-
Oracolul Îngerilor: Ce mesaj are Îngerul Păzitor pentru 24 aprilie?
Sursa: kudika.ro