Social 16 Martie 2020 12:37
Daca nu sunt tratate din timp, gripa si racelile se pot transforma in boli serioase care ajung sa afecteze intregul organism pe termen lung.

Un astfel de suc preparat natural, in casa, te poate scapa de problemele de sanatate si iti intareste sistemul imunitar. Pentru un astfel de remediu ai nevoie de cateva ingrediente simple precum: sucul de lamaie, mierea si ceapa.

Ceapa contine o parte din componentele active care se gasesc si in usturoi, cu proprietati de stimulare a imunitatii si care actioneaza ca un anti-inflamatori, antibiotic si expectorant natural.

Lamaile contin vitamina C, deci stimuleaza protectia naturala a corpului. De asemenea, mierea trateaza iritatiile si mancarimile, avand proprietati antibacteriene si antivirale, potrivit antena3.ro.

Ingrediente

2 linguri miere

1 ceapa

sucul de la o lamaie

2 cani de apa

Mod de preparare

Fierbe apa, taie ceapa in bucati si adauga in apa. Fierbe timp de 15 minute, apoi ia de pe foc si lasa 10 minute la racit. Strecoara si adauga mierea. La final, pune sucul de lamaie.


Despre autor:


Ultima actualizare: 16 Martie 2020 - 12 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.