Social 15 Martie 2020 16:13
Asociatia Marilor Retele Comerciale din Romania (AMRCR), roaga clientii sa fie cumpatati si chibzuiti si sa nu cumpere mai multe produse decat au nevoie, pentru ca pot afecta ceilalti cumparatori. De asemenea, magazinele au asigurat stocul necesar si nu isi vor modifica programul.

"Avem nevoie si de ajutorul vostru. Va rugam sa fiti cumpatati si chibzuiti la ce si cat cumparati. Intelegem framantarile voastre, dar a cumpara mai mult decat ai nevoie poate insemna uneori sa ii lasi pe ceilalti fara produsele de care si ei au nevoie. Exista cantitati si stocuri pentru toti, daca suntem solidari si ne gandim si la nevoile tuturor", se arata intr-un comunicat al Asociatiei Marilor Retele Comerciale din Romania, potrivit g4media.ro.

Tiberiu Danetiu, directorul Auchan, a declarat ca lantul de magazine nu isi va inchide nicio locatie si nu isi va modifica programul.

Lidl Romania a anuntat ca singura modificare pe care o va face, in contextul pandemiei de coronavirus, este aceea ca patrunderea in magazine va fi dirijata, pentru a se evita aglomeratia. Si Lidl Romania a subliniat ca nu exista probleme cu stocurile, iar programul magazinelor nu va fi modificat.

"Incurajam achizitia responsabila. A face stocuri mari acasa ar putea la un moment dat sa se transforme intr-o problema pentru ca toate acestea au termene de valabilitate", a declarat directorul general al Asociatiei Marilor Retele Comerciale din Romania, George Badescu, potrivit Mediafax.


Despre autor:


Ultima actualizare: 15 Martie 2020 - 04 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.