Social 15 Martie 2020 14:34
Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat, duminica, lansarea primelor cursuri online pentru prescolari. Programul a fost denumit "Scoala TV".

Seria de cursuri video online a inceput chiar de astazi, 15 martie, primele lectii fiind destinate prescolarilor din grupa mare. Acestia vor putea urmari o ora de matematica si una de abilitati practice.

"Primaria Capitalei, prin Proedus, vine in sprijinul elevilor si al parintilor. Lectii si exercitii practice, la Scoala TV. Astazi, de la ora 12.00, incep o serie de cursuri video in cadrul proiectului Scoala Tv. Primele lectii vor fi destinate prescolarilor din grupa mare, care vor putea urmari o ora de matematica si una de abilitati practice", a anuntat Gabriela Firea pe Facebook.

Lectia vor putea fi urmarite pe platforma hubproedus.ro.

Firea a spus ca la finalul fiecarei lectii, copiii vor primi si teme pentru acasa, pe care le vor putea lucra impreuna cu parintii.

"De saptamana viitoare si elevii claselor primare vor putea urmari lectii live, cu recapitulari, exercitii practice si informatii din materia la zi. Fiecare lectie se va incheia cu teme pentru acasa pe care elevii le vor putea lucra impreuna cu parintii", a mai transmis Gabriela Firea.


Despre autor:


Ultima actualizare: 15 Martie 2020 - 02 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.