Social 12 Martie 2020 10:51
Autoritatile centrale fac un apel urgent catre primarii din Bucuresti si din Ilfov, carora le cere sprijinul pentru gasirea de noi spatii de carantina.

Antonel Tanase, Secretarul General al Guvernului, a solicitat primarului Capitalei, edililor celor sase sectoare si primarilor din Ilfov sa gaseasca urgent spatii noi pentru carantina.

De asemenea, Guvernul cere sa fie luate rapid toate masurile care se impun pentru prevenirea raspandirii infectiei cu coronavirus.

"Fac un apel urgent la Primaria Capitalei, la primariile de sector din Bucuresti si din judetul Ilfov sa isi constituie Comitetele pentru Situatii Speciale de Urgenta si sa identifice rapid spatii izolate de cazare, destinate carantinarii, pe care sa le puna la dispozitia Comitetului National pentru Situatii Speciale de Urgenta si sa comunice situatia exacta a acestora Grupului de Comunicare Strategica constituit de Guvernul Romaniei. Trebuie sa lasam deoparte disputele politice marunte si personale si sa ne ocupam in mod eficient de prevenirea raspandirii infectiei cu COVID - 19", se arata in comunicatul de presa de la Secretariatul General al Guvernului, conform stiripesurse.ro.

In paralel, Aurelian Badulescu a declarat ca nu mai sunt locuri de carantina in Bucuresti.


Despre autor:


Ultima actualizare: 12 Martie 2020 - 11 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.