Social 11 Martie 2020 14:23
Fiica unei femei care a fost testata pozitiv cu virusul COVID-19 a continuat sa mearga la scoala pana ieri, cand autoritatile au hotarat sa suspende toate cursurile din unitatile de invatamant din Romania.

In cadrul unui document de la Soala Gimnaziala nr.56 din Capitala, se arata ca fiica unei femei infectate cu coronavirus a fost la scoala pana marti, 10 martie. Mama acesteia este una dintre persoanele intoarse recent din Israel.

Reprezentantii scolii au declarat ca fata a intrat in contact direct cu 22 de elevi. In sala de clasa unde invata copila se tin si cursurile elevilor mai mari, ceea ce inseamna o posibila contaminare a altor 33 de elevi.

"Documentul este veridic. Stim ca mama este internata la Spitalul Matei Bals din Capitala, iar, in acest moment, se fac testele pentru a se stabili daca si fiica a luat infectia de la mama ei", au mentionat reprezentantii scolii, potrivit antena3.ro


Despre autor:


Ultima actualizare: 11 Martie 2020 - 02 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.