Social 9 Martie 2020 10:47
Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a anuntat ca vainchide teatrele si institutiile de cultura, din subordinea Primariei Bucuresti, ca masura de preventie impotriva coronavirusului.

"Preventie, solidaritate si responsabilitate. Acestea trebuie sa fie cuvintele de ordine acum. Romania a decis masuri fara precedent pentru limitarea raspandirii COVID-19.

Am convocat un Comandament de urgenta la Primaria Capitalei, la Bucuresti sunt pana in acest moment 2 cazuri de coronavirus.

La sedinta participa reprezentantii tuturor institutiilor subordonate Primariei Capitalei, precum si ai institutiilor deconcentrate din Bucuresti, cu atributii in domeniu", a scris Gabriela Firea pe Facebook.

Firea a anuntat suspendarea activitatilor mai multor institutii culturale precum: Opera Comica, Centrul Municipal pentru Tineret, Centrul pentru Seniori, ARCUB, Creart, PROEDUS, Muzeul Literaturii, Muzeul Municipiului Bucuresti.

Gabriela Firea a cerut bucurestenilor, in contextul aparitiei cazurilor de coronavirus in Bucuresti, sa tina cont de sfaturile autoritatilor, pentru a putea preveni aparitia altor cazuri de infectare cu virusul COVID-19, potrivit Agerpres.


Despre autor:


Ultima actualizare: 9 Martie 2020 - 10 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.