Social 8 Martie 2020 09:38
Mihai Chirica, primarul Iasiului, a fost implicat ieri seara intr-un accident de masina, iar acesta a ramas internat peste noapte.

Sambata seara, Mihai Chirica a fost implicat intr-un accident de masina in centrul Iasului. Impactul a avut loc intr-o intersectie din oras, iar pana in prezent, soferii se contrazic cu privire la cui ii apartine vina.

Cei de la Ziarul de Iasi, insa, au obtinut o inregistrare de pe camerele de supraveghere din zona, iar aceasta i-ar putea ajuta si pe anchetatori. Cert este ca una dintre masini a intrat in intersectie pe culoarea rosie a semaforului, iar din aceasta cauza s-a produs si impactul.

Primarul Iasiului a fost transportat la spital, iar pasagerii celuilalt automobil au ajuns si ei, de asemenea, in grija medicilor. Din fericire, cu totii aveau doar contuzii minore. Chirica a primit insa recomandarea de a ramane peste noapte in spital.

„Echipajul de Terapie Intensiva Mobila a preluat unul dintre conducatorii auto, cel de 45 de ani si pasagera din dreapta fata din cealalta masina, o tanara de 19 ani. Echipajul de prim ajutor a preluat soferul de 22 de ani. Toti erau constienti, prezinta contuzii minore, sunt stabili", au declarat cei de la SMURD.

Chirica: puteam fi in scaunul cu rotile

Desi Chirica nu a facut declaratii la momentul accidentului, acesta a transmis ulterior un mesaj:

"Am trecut o cumpănă, în care poți vorbi despre cât de fragilă este viața. Tocmai terminasem evenimentul "Atipic Beauty", unde cele mai multe femei frumoase erau în scaunul cu rotile din cauza unor accidente de circulație. Toate erau triste, dar aveau dorința de a merge mai departe. Astăzi e 8 Martie, sigur ar fi vrut să sărbătorească altfel, dar soarta așa a decis…

Ieri puteam fi ca ele, în scaunul cu rotile. Dumnezeu mi-a mai dat o șansa și-I mulțumesc pentru asta. Toți suntem bine, nimeni nu e rănit, iar mașinile se pot repara. De la Atipic Beauty am urcat la stadion să urez succes echipei, la pauză am decis să trec prin cartierul Alexandru cel Bun, să văd echipele care lucrau la marcajele rutiere… iar despre circulație… și am ajuns aici…

Citeste si:
Mesajul divinității pentru tine în acest an, în funcție de luna în...
Mesajul divinității pentru...

Conduc prudent de peste 27 de ani fără niciun incident, nu am lovit și nu am fost lovit de nimeni. Dar așa este soarta… mă bucur că și celelalte două persoane din celălalt vehicul nu au pățit ceva deosebit. Sunt tineri, chiar foarte tineri și nu-i voi părăsi la greu pentru că puteam pleca cu toții pe un alt destin.. . Nu cred că au vrut să treacă prin asta și voi sta lângă ei.

PS: Ca sa nu apăra dubii testul etilotest a înregistrat 0 pentru amândoi, iar la măsurarea mea celălalt șofer a fost martorul Poliției.

Vom trece și peste acest necaz!

În încheiere vreau să urez tuturor femeilor un sincer La mulți ani! Prețuiți viața și pe cei dragi de lângă voi!"


Despre autor:


Ultima actualizare: 8 Martie 2020 - 09 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.