Social 3 Martie 2020 15:09
 Vlad Voiculescu a publicat pe Facebook un material prin care arata ca tatal sau a fost informator pentru Securitate, oferind totodata si contextul situatiei.

Vlad Voiculescu a reactionat pe Facebook cu privire la statutul tatalui sau, de colaborator al Securitatii. Acesta face lumina in cazul ce face valva in ultimele zile si arata ca, de fapt, nu era nimic secret care sa poata fi tratat ca o dezvaluire.

Voiculescu s-a retras recent din cursa pentru Primaria Capitalei, dupa ce PNL a anuntat public ca il sustine pe Nicusor Dan. Acum, acesta vorbeste despre informatiile aparute recent in spatiul public vizavi de tatal sau. Acesta nu se eschiveaza si face o trimitere catre faptul ca vestea ar fi putut fi pastrata ”pentru mai tarziu”, cel mai probabil pentru a fi lansata in apropierea alegerilor locale, pentru a-l compromite din postura de candidat. Voiculescu arata, insa, ca documentul este din 2014 si ca a fost intotdeauna disponibil pe internet.

Vlad Voiculescu despre tatal sau

”Sunt deja cativa ani de cand greseli sau pacate vechi ale unor membri ai familiei mele sunt scoase la suprafata si aratate lumii, la pachet cateodata cu mizerii si minciuni fara sfarsit. Toate din cauza mea si a implicarii mele. Toate pentru a demonstra ca “toti sunt/suntem la fel” si pentru a fi folosite ca intimidare. Ei, bine, nu. Nu suntem toti la fel. Vorbesc in numele meu” spune Voiculescu in mesajul postat pe Facebook.

Acesta vorbeste despre contextul in care tatal sau a ajuns sa devina informator pentru securitate. Voiculescu arata ca, lucrand ca monitor de schi, tatal avea contact deseori cu straini, iar prin aceasta conjunctura a ajuns in postura de a da note informative.

”A fost vicecampion national la inot si monitor de ski (atunci a lucrat cu straini despre care a dat declaratii), apoi profesor de sport la scoala din sat (unde a intalnit-o pe mama), apoi kinetoterapeut la Baile Pucioasa, apoi, din 1990, si-a deschis un atelier de tamplarie in spatele casei. Niciodata nu a avut contracte cu statul, si din tot ce imi amintesc eu, omul asta a muncit de dimineata pana noaptea aproape in fiecare zi.”

Pentru a nu exista dubii cu privire la oarecare beneficii pe care tatal sau le-ar avea prin prisma colaborarii, Voiculescu a publicat si un fluturas de pensie, prin cara arata ca pensia tatalui este de doar 985 de lei.

Citeste si:
Metodele eficiente de securitate la care să apelezi pentru casa ta
Metodele eficiente de...

vlad voiculescu tatal fluturas pensie

Postarea intreaga poate fi citita pe pagina de Facebook a lui Vlad Voiculescu, aici.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.