Social 2 Martie 2020 13:00
Potrivit unui raport transmis de catre Curtea de Conturi, conductele care fac parte din reteaua de gaze din Romania au depasit cu mult durata de functionare.

Curtea de Conturi a constatat mai multe nereguli in ceea ce priveste functionarea conductelor de gaze din Romania si a mentionat, intr-un raport, ca majoritatea investitiilor care trebuiau facute inca de la sfarsitul anului 2016, nu au fost demarate si se afla in acest moment la stadiul de proiect.

Producatorii prezenti pe piata aveau obligatia de a pune la dispozitia furnizorilor de gaze naturale in scopul asigurarii necesarului de consum pentru piata reglementata, dar acest lucru nu a fost respectat.

De asemenea, ANRE nu a aprobat si nu a monitorizat planurile de investitii ale operatorului de transport. Mai mult decat atat, nu a furnizat, prin rapoartele anuale de activitate publice, informatii privind evaluarea planurilor, potrivit adevarul.ro


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.