Primaria Municipiului Bucuresti, prin Administratia Strazilor Bucuresti, incepe de saptamana viitoare lucrari de refacere a carosabilului si a trotuarelor pe mai multe artere cu trafic intens din Capitala.

Potrivit unui comunicat al Municipalitatii, de marti vor fi efectuate reparatii extinse pe carosabil si trotuare pe Calea Calarasilor. Lucrarile vor fi executate de Strabag si vor dura aproximativ doua saptamani, sustine sursa citata.

Incepand din 9 martie, prin intermediul Companiei Municipale Strazi, Poduri si Pasaje, vor fi refacute pavajele din zonele afectate de pe trotuarele aferente bulevardului Unirii, intre Piata Unirii si Piata Constitutiei. De asemenea, vor fi inlocuite dalele din granit de pe trotuarul din fata magazinului Unirea si vor fi reparate trotuarele din zona strada Halelor, pe portiunile afectate. Durata de executie a lucrarilor va fi de aproximativ 30 de zile, se arata in comunicatul citat.

Din 20 martie, potrivit PMB, vor fi realizate lucrari de reparatii ale carosabilului, frezare si asternere mixtura asfaltica pe bulevardul Corneliu Coposu. Lucrarile vor fi executate de aceeasi firma si se vor desfasura pe o perioada de aproximativ doua saptamani.

De asemenea, la inceputul lunii aprilie, timp de aproximativ doua saptamani, Administratia Strazilor Bucuresti, prin intermediul firmei respective, va executa lucrari de reparatii extinse ale carosabilului pe bulevardul I. C. Bratianu.

Municipalitatea subliniaza ca, pentru a asigura fluenta traficului rutier, lucrarile de reparatii in carosabil vor fi executate pe parcursul noptii, conform Agerpres.ro


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.