In timp ce in Italia au fost inregistrate 150 de cazuri de contaminari cu noul coronavirus si patru oameni au murit, in China a fost raportata o scadere a noilor infectii.

Bilantul coronavirusului a ajuns luni la 2.625 de decese in China, iar medicii au constatat ca virusul ucigas nu se manifesta la fel si nu este foarte periculos in randul copiilor, iar acum incearca sa afle cum este posibil acest lucru.

"Exista o anumita imunitate crescuta impotriva coronavirusului la copii, insa nu dureaza pe tot parcursul vietii”, spune dr. Sharon Nachman, specialist în boli infecțioase la Spony Children’s Hospital din Stony Brook, New York.

Rapoartele medicale efectuate in ultimul timp arata ca nu exista decese in randul copiilor de 9 ani, iar rata mortalitatii la persoanele cu varsta de pana la 39 de ani este doar de 0,2%, potrivit antena3.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.