O femeie a fost ranita, suferind arsuri multiple, sambata dimineata, in municipiul Constanta, dupa ce o butelie a explodat la locuinta acesteia, deflagratia fiind urmata de incendiu, a informat Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta "Dobrogea".

Victima, in varsta de 62 de ani, cu arsuri in zona capului, bratelor si a cailor respiratorii, a fost transportata cu o ambulanta SMURD, la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Constanta.

Pentru stingerea incendiului, ce a cuprins o bucatarie aflata intr-o anexa a casei, la fata locului au fost trimise, in urma unui apel la 112, trei autospeciale cu 15 pompieri.

"15 pompieri cu trei autospeciale de stingere si o ambulanta SMURD B au fost alocate la incendiul izbucnit la o casa (...), pe strada Theodor Lemnea, in municipiul Constanta. Ajunsi la fata locului, pompierii au localizat incendiul la o anexa (bucatarie) gospodareasca, care ardea generalizat, pe o suprafata de aproximativ 20 metri patrati. Pentru lichidare a actionat o autospeciala de stingere. In interior a fost surprinsa o femeie de aproximativ 62 de ani, care a suferit arsuri la nivelul capului, fetei, membrelor superioare, dar si de cai respiratorii. Aceasta a fost transportata de urgenta la Spitalul Judetean Constanta", a transmis ISU, potrivit Agerpres.

Conform sursei citate, incendiul a survenit dupa ce femeia a schimbat o butelie fara gaz cu o alta incarcata, iar in momentul in care a vrut sa dea drumul la aragaz, recipientul a explodat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.