Handbalista Cristina Neagu a primit marti Cheia Bucurestiului si o diploma de excelenta din partea primarului general, Gabriela Firea.

Handbalista Cristina Neagu a primit marti Cheia Bucurestiului si o diploma de excelenta din partea primarului general, Gabriela Firea.

"Intalnire de 5 stele astazi la Primaria Capitalei! I-am inmanat Cheia Bucurestiului si o diploma de excelenta pentru intreaga activitate celei mai valoroase handbaliste a lumii, Cristina Neagu, componenta de baza a Clubului Sportiv Municipal Bucuresti. Cu aceasta ocazie, anuntam oficial faptul ca valoroasa sportiva si CSM Bucuresti au convenit prelungirea contractului pentru inca doua sezoane, astfel ca bucurestenii si toti romanii de altfel se vor bucura in continuare de performantele Cristinei si ale unei echipe de handbal care tinteste cat mai sus!", a scris Firea pe Facebook.

Potrivit acesteia, CSM Bucuresti, club administrat de Primaria Capitalei, isi propune sa dezvolte si sa sustina handbalul romanesc, atat prin ceea ce produce clubul la nivelul Centrului de Copii si Juniori, cat si la nivel de performanta de top in handbalul european, potrivit Agerpres.ro.

"Cristina Neagu este un model demn de urmat pentru generatiile pe care vrem sa le construim la CSM Bucuresti!", a adaugat Firea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.