Un barbat in varsta de 60 de ani a murit dupa ce a cazut in albia raului Tarcau, in incercarea de a-si salva sotia sa nu cada de pe mal. Imediat dupa incident a fost chemat un elicopter SMURD, dar acesta iesise deja din program.

Barbatul de 60 de ani din localitatea Brates, comuna Tarcau a incercat sa isi prinda sotia care ar fi alunecat, dar s-a dezechilibrat si a cazut de la aproximativ 15 metri.

Incidentul a avut loc sambata, in jurul orei 15:30, iar imediat dupa s-a deplasat o ambulanta din cadrul Serviciului de Ambulanta Neamt la fata locului.

"La ora 15:34 a fost primul apel la „112”. A plecat un echipaj de la Bicaz, pentru ca acolo avem statia cea mai apropiata de locul incidentului. La ora 15:57 a ajuns la caz", a explicat Dorice Albu, managerul SAJ Neamt.

Echipajul de pe ambulanta a constatat ca victimase afla in stare foarte grava si nu poate fi scoasa din albia raului. Ulterior au fost chemate echipaje de pompieri.

Echipajele Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Neamt au ajuns la locul tragediei, au reusit sa scoata barbatul care se afla in stare de inconstienta si l-au predat echipajului de pe ambulanta, conform gandul.ro.

"La locul solicitarii s-a deplasat un echipaj de pompieri pentru a scoate victima si a o preda la ambulanta SAJ. Persoana a fost scoasa din albia raului Tarcau si predata echipajului SAJ in stare de inconstienta", au comunicat reprezentantii SAJ.

Potrivit unor surse medicale, la scurt timp dupa ce a ajuns la spital, barbatul a intrat in stop cardio-respirator si a decedat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.